Zoekresultaten

Strand

Wandelen

Fietsen

Huifkartochten

Excursie in de natuur

Actief met de kinderen

Atelier

Bezoekboerderij

Actief op het water

Eiland product

Actief in de natuur

Galerieen, exposities

Wellness

Optreden

Paardrijden

Sport

Workshops

Winkelwagen

The given Horse

Terug naar zoekresultaten

The given Horse

Bar Onder de Pannen

Omschrijving

The Given Horse bestaat uit Johannes Peetsma en Marius van der Leij. Ze hebben elkaar leren kennen op de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden waar ze beide in de band Diss Nie Okay speelden. Met allebei dezelfde missie en visie hebben ze besloten hiernaast het duo The Given Horse te beginnen. De muziek begon op straat met een mix van eigen nummers en covers. Na dit enkele maanden gedaan te hebben in Groningen zochten ze het avontuur op. Met weinig geld naar Verenigde Staten om rond te komen van straatmuziek. Van stad naar stad om zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen met muziek; gratis slaapplaatsen, gratis eten, gratis attractieparken etc.

In Amerika is veel inspiratie opgedaan en dit wordt vertaald naar een EP met daarop 4 nummers die elk over een andere stad zullen gaan. Ze zullen hierbij worden ondersteund door een volledige band die de muziek van het duo zal versterken.

Momenteel zijn ze nog steeds te vinden in de straten van Groningen en zijn ze makkelijk inzetbaar op evenementen als bruiloften, winkelopeningen, festivals etc. Niet alleen als duo, maar ook met de volledige band achter zich.

Zonderdag 14 juni om 22:30 uur, dinsdag 16 juni om 16:00 uur en donderdag om 18:00 uur.

Foto's Prijzen