Zeesleepboot Holland

Ter Schelling - Op de scheiding

Doopsgezinde kerk

Ter Schelling – Op de scheiding

Op maandag 15 juni neemt dhr. Wassink, de burgemeester van Terschelling, in het (schuil)kerkje van de Doopsgezinde Gemeente (Molenstraat 20, West-Terschelling)  de nieuwe bundel van Menno Smit in ontvangst.

In deze glossy staan gedichten over en foto's van Terschelling. De gedichten zijn een loflied op het eiland en gaan zowel over het verleden als over het heden. De foto's zijn belangeloos ter beschikking gesteld door verschillende (amateur)fotografen.

De officiële overhandiging vangt aan na de première van de voorstelling 'Op de scheiding'. Geen betere gelegenheid voor een duo dan Oerol. De Vlaamse singer-songwriter Stoomboot verzorgt de muzikale helft van het programma. Hij heeft in België al naam gemaakt en stond o.a. in een uitverkocht Sportpaleis van Antwerpen. Bovendien hebben enkele van zijn liedjes de weg naar de Belgische top 2000 al weten te vinden. Hij gaat proberen vanuit het noorden Nederland veroveren.

Menno Smit en Stoomboot treffen elkaar op de grens tussen poëzie en muziek.

'Op de scheiding':  maandag 15 tot en met vrijdag 19 juni iedere dag om 13.00 uur, 14.30 uur, 16.00 en 17.30 uur. Duur van de voorstelling ca. 30 minuten. Toegang €5,- en vrijwilligers van Oerol mogen op vertoon van hun vrijwilligersbandje gratis naar binnen.

Kaartverkoop aan de deur en in de straat. voor reserveringen: 0614044422.