Cycling Spinning (sportlessen, groepslessen, ClubJoy) @ Ieders Plak (inspiratieplek, sportschool, fi

Deze dagkaart geeft recht op onbeperkt sporten incl. een flesje water. Voor een meerprijs van €5 kun

Op maandag 20.00 uur, woensdag 20.00 uur en zaterdag 10.30 uur
Prijs losse les € 15,- inclusief kopje koffie/thee erna of flesje water

Cycling Spinning (van het nationale programma ClubJoy) is een effectieve manier om je lichaam snel op topconditie te krijgen, vet te verbranden en af te vallen. Een pittige les van 60 minuten met opzwepende muziek waarin je door middel van het verhogen of verlagen van de weerstand van je fiets, heuvels op en afgaat, sprintjes maakt en soms even mag rusten. Je fietst binnen op een stationaire fiets met uitzicht op een fantastisch buiten. Deze les kun je vergelijken met de RPM van Les Mills, alleen verschilt de duur van de les (RPM is 45 min.).

Begin je net? Maak je geen zorgen. Iedereen begint op zijn of haar eigen niveau. De weerstand kan per fiets verschillend ingesteld worden. Jij bepaalt zelf de zwaarte van de training. Een ultieme sportles dus!

Voor ieder die streeft naar:
Snel  afvallen en vet verbranden, meer uithoudingsvermogen, een stevige workout, je hart sterker wil maken, longinhoud vergroten en bil- been- en rugspieren (de bekende bbb’s) trainen.

Wat doet het?
Tijdens de les verbrand je zo tussen de 600 en 800 calorieën. Regelmatig spinnen maakt dus een einde aan het overtollige vet van het hele lichaam en specifiek het vet op buik, billen en benen.

Kinderoppas mogelijk tijdens ochtendlessen doordeweeks, weekend op verzoek (€3,- per kind per les). Van tevoren wel even contact opnemen.