Zoekresultaten

Musea

Huifkartochten

Strand

Wandelen

Fietsen

Rondleiding / rondrit met gids

Excursie cultuur

Excursie in de natuur

Actief met de kinderen

Workshops

Atelier

Bezoekboerderij

Eiland product

Actief in de natuur

Galerieen, exposities

Wellness

Handig

Adressen en openingstijden

Optreden

Voorstelling

Paardrijden

Sport

Folkshegeskoalle

Bunkers Terschelling

Winkelwagen

Terschellinger Kerstwandeltocht 26 december

Terug naar zoekresultaten

Terschellinger Kerstwandeltocht 26 december

Wandelen, Excursie in de natuur, Actief met de kinderen, Evenementen

Omschrijving

De traditionele wandeltocht op Tweede Kerstdag is een feest voor jong en oud, met aansluitend een supergezellige Kerstwandel-nazit. De wandeling voert je 10 kilometer over speciaal gekozen paden met theater van Compagnie Barrevoet en muziek van René de Beer. De versnaperingen van de Bessenschuur, Waddenfood en Jumbo zullen onderweg zeker goed smaken. Ter afsluiting genieten we samen van een gezellige nazit bij Westcord ApartHotel Boschrijck met winterse aankleding van terras, knappende kampvuurtjes en muziek van DJ Piet de Fries. Ook de schaapjes zullen niet ontbreken. Buiten rond het vuur of behaaglijk binnen kunt u nagenieten met drankjes en hapjes.

Theatercompagnie Barrevoet laat zich dit jaar inspireren door Franciscus van Assisi. Samen met jongeren van de Jeugdtheateropleiding leidt de groep de wandelaars naar een plaats van eenvoud, bezinning en plezier. Liefde voor de aarde en alles wat daarop leeft, staat centraal in dit theatrale intermezzo.   

De tocht gaat zo veel mogelijk via droge paden, maar bij nat weer moet er wellicht op enkele plekken een plas gepasseerd worden. Wind- en indien nodig waterdichte kleding en laarzen of schoeisel zijn daarom aan te raden. 

Start: 11:30 tot uiterlijk 13:30 uur bij Westcord ApartHotel Boschrijck, Sportlaan, West-Terschelling. Bij de start ontvangt de route. Bij de finish krijgt u het unieke deelnemerscertificaat, ontworpen door de Terschellingse kunstenaar Frans Schot.
Kaartjes kosten €8,00 voor volwassenen en €4,00 voor kinderen tussen 6 en 15 jaar. Ook niet-wandelaars zijn vanaf 14:00 uur van harte welkom op de Winterfeest-nazit.

Voorverkoop bij Waddenchic in Midsland en online via de VVV. Honden mogen mee aan de lijn. De tocht is minder geschikt voor kinderwagens. Voor meer informatie:www.kerstwandeltocht-terschelling.nl

Foto's Prijzen