Braderieen

Scrooge

Scrooge

Evenementen, Optreden, Voorstelling

Op kerstavond krijgt Scrooge in zijn donkere en ijskoude huis bezoek van de geest van zijn overleden compagnon Jacob Marley. Marley kondigt bij Scrooge aan dat hij die nacht bezoek krijgt van drie geesten:  -  de geest van het kerst-verleden;  -  de geest van de huidige kerst;  -  de geest van de kerst van de toekomst.
De geesten nemen hem mee op een onvergetelijke reis waarbij Scrooge kennis maakt met de man die hij ooit was en de man die hij zal worden. Als Scrooge beseft dat de toekomst nog niet vast ligt, probeert hij op kerstdag alle onrecht die hij wie dan ook heeft aangedaan recht te zetten. Geesten, humor en zelfspot.

Een kerstvertelling met muzikale omlijsting door Muziekvereniging Schylge in samenwerking met de Meslanzer Kemedy Speulers in de Meslanzer Kerk.

Op vrijdag 20 december om 20.30 uur
Zaterdag 21 december om 16.30 uur en 20.30 uur.

Kaarten ad € 8,00 zijn verkrijgbaar bij Ben van Alles te Hoorn, Boekhandel Rosenberg te Midsland en
Zeeders TS49 te West-Terschelling.