Dauwexcursie Waddenvereniging

Dauwexcursie Waddenvereniging

Rondleiding / rondrit met gids, Excursie in de natuur, Actief met de kinderen, Actief in de natuur, Ontdek het Wad

Beleef de stilte van de ochtend en geniet van de opkomende zon, weerspiegelend op het wad. Ga mee met een van onze gidsen op wadexcursie en ontdek de vele verrassingen van het dieren- en plantenrijk in dit uitgestrekte natuurgebied! We maken een wandeling over het wad en stoppen op verschillende plekken waar de gids uitleg geeft over het wad, het getij en andere bijzonderheden. Na de tocht over het wad, staat er een ontbijtje klaar op de dijk.
Aanvang
Op wisselende dagen in juli en augustus. Je kunt direct online je excursie boeken samen met wadschoentjes op wexcursies.nl of bij VVV Terschelling. Prijs: kind 7 t/m 12 €10.00vanaf 13 jr. €13.00 Duur: ca. 2,5 uur (incl. ontbijt). Vertrek op de waddendijk ter hoogte van Formerum aan het eind van de Westerboutenweg.

Kledingadvies: Warme, winddichte (boven)kleding, korte broek of legging. Geen blote voeten, of sandalen! Draag goed schoeisel dat strak zit, helemaal dicht is en vies mag worden (gympen/surfschoenen) of huur bij ons wadschoenen. Vooraf kunt u schoenen telefonisch reserveren (€ 1, - per paar). Het nummer hiervoor is 06-30228443, en staat ook op uw ticket.  Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.