Zoekresultaten

Strand

Wandelen

Fietsen

Huifkartochten

Excursie in de natuur

Actief met de kinderen

Atelier

Bezoekboerderij

Actief op het water

Eiland product

Actief in de natuur

Galerieen, exposities

Wellness

Optreden

Paardrijden

Sport

Workshops

Winkelwagen

Garnalenvissen én gratis naar de zeehonden

Terug naar zoekresultaten

Garnalenvissen én gratis naar de zeehonden

Zeehondentochten

kwartier van tevoren inschepen
Omschrijving

Mooi he! Dat uitzicht over de Waddenzee vanaf Terschelling. Maar... wacht 'ns even.. wat leeft er eigenlijk allemaal onder al dat water? Goeie vraag. Het antwoord vind je op de TS3-Viking. Wij vissen met een sleepnet op o.a. garnalen vanaf deze viskotter en halen het net op zodat jij kan ontdekken wat er in het net zit. De schipper legt precies uit wat het is. Alles gezien? Dan gaat het gauw terug in de Waddenzee. We gaan ook altijd naar het leefgebied van de zeehonden waar we ze van heel dichtbij én met respect voor de dieren, kunnen bewonderen. Kom het beleven! Verrassend, spannend en educatief met 'n knipoog. Ga mee! De TS3-Viking vaart met een nieuwe groene duurzame hoofdmotor. Mooie accommodatie aan boord, net toilet, koffie-thee-fris etc. voor een zacht prijsje.
NIEUW:
Dankzij de unieke (rolstoel) lift voor iedereen makkelijk toegankelijk, rolstoelers, boosters, slecht ter been, kinderwagens etc. Tevens uniek trouwlocatie op zee, informeer naar de mogelijkheden. U mag uw hond meenemen als deze niet blaft.

De ontdekkingstochten vinden plaats bij voldoende deelname.
Daarom is het goed als je van te voren belt of boekt, dan weet je zeker dat jouw avontuur gaat beginnen. De opstapplaats is De Kom, Willem Barentszkade t/o nr. 5.  Duur activiteit +/- 2 uur.
Prijs Volw € 17,50 Matroosjes t/m 11 jr € 10,00 -

Foto's Prijzen