woning Landzicht

Terug naar zoekresultaten

woning Landzicht

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In / bij bos
  • In buitengebied >1km van dorp
  • Twee onder één kap
code: WTB09
Prijzen
Jaarkalender
Omschrijving

Woning Landzicht is gelegen iets buiten het dorp en grenst aan het bos- en duingebied, met veel fiets en wandelpaden. De woning is zeer geschikt voor familie uitjes of er met vrienden even gezellig een weekend of midweek er op uit. Er zijn op het erf veel dieren aanwezig, zoals kippen, geiten en konijnen. Ook komen de paarden zeer regelmatig op het erf.

De woning is volledig ingericht. Woonkamer met drie tweezitsbankjes, twee stoelen, kleurentelevisie, DVD speler en audioset. Open keuken met koffiezetapparaat, waterkoker, afzuigkap,gaskookplaat, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser, eettafel met tien stoelen. Laminaat vloer. Gratis gebruik van draadloos internet.

Gang met twee douches en toiletten. Trap naar boven waar vijf slaapkamers met tien éénpersoons boxspringbedden. Alle bedden zijn voorzien van synth. dekbedden. De vloer is voorzien van vinyl. De gehele woning is centraal verwarmd.

Box, kinderstoel en kinderbedje zijn op aanvraag gratis aanwezig. Tevens kunt u gebruik maken van de op de camping aanwezige wasserrette.

Buiten een grote tuin met een privé terras. Tuintafel met 10 stoelen en een 10 persoons picknicktafel. Parkeerplaats voor de auto nabij de woning aanwezig.

Tijdens de zomervakantie worden er op de camping verschillende activiteiten georganiseerd, door MooiWeer, zoals Boogschieten, GPS tochten, springkussen en schminken.

Jongeren beneden de 25 jaar kunnen alleen reserveren als de ouders/begeleiding meekomen tijdens de gehele gereserveerde periode. Tevens verhuren wij niet aan groepen heren.

Camping Landzicht is een gezellige en rustige gezinscampig. Zeer geschikt voor jonge gezinnen.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van camping Landzicht