WestCord Hotel Schylge - kamer zeezijde bad/douche/toilet

Terug naar zoekresultaten

WestCord Hotel Schylge - kamer zeezijde bad/douche/toilet

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In / bij bos
  • In / bij dorp <1km
code: schy Z

U boekt het EK Strandzeilarrangement, bekijk ook het normale tarief.

Prijzen
Beoordelingen
Omschrijving

Voor het EK strandzeilarrangement hebben de hotels Oepkes, Stayokay, Westcord hotel Schylge en hotel Nap een voordeeltarief voor u klaar staan bij het boeken van een week op basis van logies met ontbijt.

Aankomst kan vanaf vrijdag of zaterdag zijn.

Hotel Oepkes biedt als extra een welkomstdrankje aan.

Hotel Paal 8 biedt een welkomstdrankje en een 1x3-gangendiner aan bij de aangeboden prijs. Bij het arrangement zit een welkomstpakket met een eilandsticker voor op uw auto of zeilwagen.

Hotel Schylge biedt als extra gebruik te maken van de saunafaciliteiten, 1/2 uur bowlen en een welkomstdrankje.

Stayokay Terschelling biedt als extra

Onze 88 moderne hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die u van een viersterren hotelkamer mag verwachten. Wij hechten veel waarde aan ruimte en comfort. De kamers, die in 2007 en 2008 zijn gerenoveerd, hebben allemaal een balkon of terras. U heeft de keuze uit Superieur Landzijde, Superieur Zeezijde, Torenkamers of de mooie bruidssuite. Heel bijzonder is dat onze hotels beschikken over familiesuites. U heeft hiermee de vrijheid van een zelfstandig "huis" in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel. We hebben 4 persoons familiesuites met een woonkamer met kitchenette (zonder kookgelegenheid), 2 aparte slaapkamers en een balkon of terras.

 

WestCord Hotel Schylge ligt aan de levendige haven van het dorp West-Terschelling met een prachtig uitzicht over de Waddenzee. Het hotel wordt gedomineerd door het steeds veranderende beeld van het op en afgaande water van het Wad. Het hotel biedt luxe en comfort. Restaurant "Op West" behoort tot de beste van het eiland. Lopend langs de haven bent u zo in het gezellige dorp West Terschelling. Fiets- en wandelpaden richting strand, bossen en wad beginnen aan de voor- en achterkant van het hotel.

 

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres