hotel-pension De Wadden - 1 persoonskamer met wastafel

Terug naar zoekresultaten

hotel-pension De Wadden - 1 persoonskamer met wastafel

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In / bij dorp <1km
code: wadd w/t 1 pers
Prijzen
Beoordelingen
Omschrijving

Frisse, vrolijke en schone kamers met wastafel op de eerste of tweede verdieping (geen lift). Douche en wc bevinden zich op de gang. Alle kamers zijn recent gerenoveerd. 

Op aanvraag (tel of email, tegen meerpreis) kan een babybedje of een tweede bed geplaatst worden. Er is ook een flessenwarmer of waterkoker ter beschikking.

In het centrum van West-Terschelling ligt Pension De Wadden, een gezellig en familiair pension gelegen naast het natuurmuseum, 50 m van het winkelcentrum, 500 m van de haven.

Grote, zonnige eetzaal en zitkamer, bibliotheek en spelletjes. Wi-Fi aanwezig. Terras aan de zuidoostkant. De Brandaris staat ten zuidwesten van het huis.

Elektrische fietsen en 7versnellings-fietsen kunnen ter plaatse gehuurd worden. Fietskaarten en fietsroutes beschikbaar. Eigen arrangementen mogelijk, waarbij een 7-versnellingsfiets is inbegrepen, voor informatie zie onze eigen website; www.pensiondewadden.nl Roken is in het gehele pension niet toegestaan. Groepen meer dan 4 personen alleen in overleg.

De was wappert in de Teschellinger lucht, dat slaapt heerlijk, vooral na een dagje uitwaaien op het strand!

Arrangementen op www.pensiondewadden.nl

Gratis Wifi

Graag doorgeven met welke boot u komt. Check-in: 12.00-13.45 uur en 17.00-19.15 uur

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van hotel-pension De Wadden