Terschelling Hotel Tjermelân - studio etage

Terug naar zoekresultaten

Terschelling Hotel Tjermelân - studio etage

OOSTEREND

Ligging

  • In buitengebied >1km van dorp
code: tjerm studio

U boekt het normale tarief. Er zijn ook arrangementen.

Prijzen
Arrangementen
Omschrijving

Het gemak van een hotel gecombineerd met het comfort en de ruimte van een appartement!
U logeert volledig verzorgd in een compleet ingericht appartement met keuken en geniet van het ontbijtbuffet in het restaurant. 

De éénkamerappartementen bevinden zich op de eerste etage van het appartementenhotel.  Deze appartementen hebben een woonkamer met zithoek en televisie. De keuken beschikt over twee kookplaten en een magnetron. De badkamer is voorzien van toilet en een douche. Het slaapgedeelte van het appartement bevindt zich op een vide met twee éénpersoonsbedden. Vakantiepark Tjermelân biedt u alle ruimte om heerlijk uit te rusten en vakantie te vieren.

Het appartementenhotel ligt aan de ongerepte oostkant van Terschelling, tussen de dorpen Hoorn en Oosterend. Er is maar weinig doorgaand verkeer en het natuurreservaat de Boschplaat is vlakbij. Het strand ligt op nog geen drie kilometer afstand en is per fiets prima bereikbaar. Bij zowel Hoorn als Oosterend heeft u aan het strand 2 zeer gezellige strandpaviljoens (Kaap Hoorn en het Heartbreak Hotel).

In het dorpje Hoorn vindt u o.a. de bekende eilander zanger Hessel met zijn café-restaurant de Groene Weide. Ook kunt u genieten van heerlijke tapas in het Spaanse restaurant De Reis. In het dorpje Oosterend staat De Heeren van der Schelling, een stijlvol restaurant. Een bezoek brengen aan de schapenboerderij De Zeekraal of een ontspannen huifkartocht bij Puur Terschelling is allemaal mogelijk.

Tjermelân heeft een sauna, wasserette, rijwielverhuur, en is er draadloos internet aanwezig. Er zijn oplaadpunten voor elektrische fietsen en scootmobiels.

Appartementenhotel Tjermelân is prachtig gelegen nabij het Europees natuurreservaat de Boschplaat. Er zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden naast de deur. De dorpjes Hoorn en Oosterend liggen op ca. 1 kilometer afstand.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van Terschelling Hotel Tjermelân