Stayokay Terschelling - bed op gedeelde zaal

Terug naar zoekresultaten

Stayokay Terschelling - bed op gedeelde zaal

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In / bij bos
  • In buitengebied >1km van dorp
code: stay zaal

U boekt het EK Strandzeilarrangement, bekijk ook het normale tarief.

Prijzen
Omschrijving

Voor het EK strandzeilarrangement hebben de hotels Oepkes, Stayokay, Westcord hotel Schylge en hotel Nap een voordeeltarief voor u klaar staan bij het boeken van een week op basis van logies met ontbijt.

Aankomst kan vanaf vrijdag of zaterdag zijn.

Hotel Oepkes biedt als extra een welkomstdrankje aan.

Hotel Paal 8 biedt een welkomstdrankje en een 1x3-gangendiner aan bij de aangeboden prijs. Bij het arrangement zit een welkomstpakket met een eilandsticker voor op uw auto of zeilwagen.

Hotel Schylge biedt als extra gebruik te maken van de saunafaciliteiten, 1/2 uur bowlen en een welkomstdrankje.

Stayokay Terschelling biedt als extra

Stapelbedden met eigen douche en toilet op de kamer.

Het hostel is uniek gelegen direct aan de Waddenzee net buiten het dorp West Terschelling. Het hostel beschikt over 35 kamers met douche en toilet, (merendeels 4 pers. kamers, enkele 2, 6 of meer personen). Kamer voor mindervalide aanwezig. Alle kamers beschikken over een fantastisch uitzicht over de zee en/of duinen. Telefoon voor algemeen gebruik. Internettafel voor algemeen gebruik. Gedurende het hele jaar worden er voordelige week-, midweek- en weekendarrangementen geboden. Gedurende de vakantieperiodes speciaal geschikt voor families! Wasserette, baby/kindermeubilair, parkeergelegenheid aanwezig. Raadpleeg onze website voor actuele informatie. Speciale korting voor kinderen t/m 15 jaar en houders van de "stayokaykaart". Tarieven zoals aangegeven zijn op basis van verblijf op een 4 persoonskamer in het laagseizoen, leden Stayokay. ( prijs is incl. linnengoed, excl. handdoeken )

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres