chalet Sperwer

Terug naar zoekresultaten

chalet Sperwer

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In / bij bos
  • In buitengebied >1km van dorp
  • Vrijstaand
code: CH163
Prijzen
Jaarkalender
Beoordelingen
Omschrijving

Chalet Sperwer is gelegen op een gezellige gezinscamping, gelegen net buiten het dorp en grenst aan een bos- en duingebied, met veel wandel- en fietspaden. Op de camping zijn veel dieren aanwezig, zoals: kippen, geiten en konijnen.

De Sperwer is voorzien van een complete inventaris en uitgerust met een gaskachel, geijser, koelkast, afzuigkap, kookplaat, koffiezetapparaat, kleurentelevisie, radio douche en toilet. Gratis draadloos internet.

In de woonkamer staan 2 tweezitsbankjes, een stoel, eettafel met 5 stoelen. Eén slaapkamer met een tweepersoonbed, één slaapkamer met een stapelbed en één apart éénpersoonsbed. Alle bedden zijn voorzien van synth. dekbedden.

Bedrekje, box en kinderstoel zijn gratis op aanvraag aanwezig.

Biuiten privéterras met tafel en 5 stoelen. Auto's zijn alleen toegestaan bij aankomst en vertrek, verder op de parkeerplaats.

In de zomervakantie worden er op de camping verschillende activiteiten georganiseerd door MooiWeer, zoals schminken, springkussen, GPS tochten en boogschieten.

Jongeren beneden de 25 jaar kunnen alleen reserveren als ouders/begeleiding meekomen tijdens de gehele gereserveerde periode.

Camping Landzicht is een gezellige en rustige gezinscampig. Zeer geschikt voor jonge gezinnen.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van camping Landzicht