WestCord ApartHotel Boschrijck - appartement Large

Terug naar zoekresultaten

WestCord ApartHotel Boschrijck - appartement Large

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • Appartement
  • In / bij bos
  • In / bij dorp <1km
code: WT96 Large
Prijzen
Jaarkalender
Beoordelingen
Omschrijving

WestCord ApartHotel Boschrijck ligt verscholen in de bossen van het dorp West-Terschelling. Riant en rustig gelegen maar toch heel dicht bij het dorp.

Het hotel ademt een relaxte eilandatmosfeer en biedt vele mogelijkheden. Fietsend door de bossen van Terschelling rijdt u zo naar het Noordzeestrand. Een tropisch zwemparadijs ligt naast het hotel en tennisbanen liggen vlakbij. Tijdens de vakantieperioden zijn er leuke en spannende activiteiten voor Kids & Teens. WestCord ApartHotel Boschrijck op Terschelling: een comfortabel plekje midden in de eilandnatuur.

Het hotel beschikt over 62 bijzonder ruime kamers en appartementen.

De inrichting is luxe en heeft een maritieme sfeer. De slaapkamers zijn separaat en er is een ruime badkamer met een apart toilet.

De zitkamer is comfortabel, er is een compleet ingerichte open keuken en een balkon of terras.

Heel bijzonder is dat ons hotel beschikt over appartementen. U heeft hiermee de vrijheid van een zelfstandig "huis" in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel. We hebben 4 en 6 persoonsappartementen met een volledig ingerichte keuken inclusief vaatwasser en magnetron met kookgelegenheid en een balkon of terras. Kindermeubilair is te huur.

Huisdieren zijn in overleg mogelijk; neemt u dan contact op met VVV Terschelling.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van WestCord ApartHotel Boschrijck