B & B De Postoari - Witkop kamer d/t

Terug naar zoekresultaten

B & B De Postoari - Witkop kamer d/t

HOORN

Ligging

  • In / bij bos
  • In / bij dorp <1km
  • Noordzeestrand <1km
code: pos d/t witkop
Prijzen
Omschrijving

Gelegen op de eerste verdieping en ingericht in de stijl van begin twintigste eeuw, de Jugendstil. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op de Sint Janskerk en de kerktuin. Daarnaast ziet u Ons Huis liggen, waar de koster woont. 
De eigen badkamer beschikt over wc en douche met twee regendouchekoppen. Verder zijn tv, cd- en dvd-speler en draadloos internet aanwezig.

B&B De Postoari is een sfeervolle bed & breakfast op het oostelijk deel van Terschelling. In een oude pastorie uit 1907 bieden we u een typisch Terschellings ‘bed en ombiten’. We beschikken over vier bijzondere kamers van hotel kwaliteit, die zijn vernoemd naar vier dominees uit de afgelopen 100 jaar. De sfeer van weleer is terug te vinden in de inrichting. De ligging van onze bed & breakfast is uniek vanwege de nabijgelegen natuurgebieden De Koegelwieck en de Boschplaat. Maar vooral ook door het authentieke Terschellinger karakter dat het Oosten van het eiland kenmerkt. We serveren dan ook producten van boeren om ons heen en bieden verder vooral biologische ingredienten bij ontbijt en diner. We verzorgen daarnaast kookworkshops en proeverijen in onze kookstudio Flang in de Pan. 

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van B & B De Postoari