Pension de Wadvaarder - tweepersoonskamer Eilander Traditie

Terug naar zoekresultaten

Pension de Wadvaarder - tweepersoonskamer Eilander Traditie

MIDSLAND

Ligging

  • In / bij dorp <1km
code: wadv wt

U boekt het Jut Arrangement, bekijk ook het normale tarief.

Prijzen
Omschrijving

Jutarrangement

Wil je je nuttig maken tijdens een heerlijke strandwandeling? Boek dan het jutarrangement! Weidse, brede stranden om uit te waaien en te jutten, heerlijk fietsen langs de Waddendijk, struinen door de duinen, winkelen en rondkijken in 1 van de dorpjes. ...Of even helemaal niets doen. We hebben een arrangement samengesteld met verblijf in een hotel waarmee je alle kanten op kunt. Veel plezier!

Inhoud van het arrangement:

- 2, 3 of 4 nachten in een hotel of pension inclusief ontbijt
- VVV informatiekrant De Sjouw
- 2 dagen fietshuur
- 20% korting op de personenovertocht
- juttas, 1 van jute en 1 van gerecycled plastic

Naast een aantal kamers met eigen douche/toilet, heeft de Wadvaarder twee tweepersoons kamers die beschikken over een wastafel met warm/koud water. De gedeelde douches en toiletten zijn op de gang. 
Een van beide kamers ligt op de eerste verdieping. Op deze kamer is TV aanwezig. De andere kamer is op de tweede etage. Deze heeft geen TV, maar wel een gezellig zijvertrekje met zitje.

De Wadvaarder biedt modern comfort in een lange traditie van persoonlijke gastvrijheid. Het pension heeft 10 kamers: 8 tweepersoons en 2 eenpersoons. De Wadvaarder ligt centraal. Het is een mooi startpunt om Terschelling te (her)ontdekken. We zijn gevestigd in het rustige, westelijke deel van Midsland. Het dorp heeft aan de oostkant een gezellige winkelstraat met cafeetjes en restaurants. Deze straat is op loopafstand.

Aan de tuinzijde van ons pension bevindt zich de ontbijtruimte en huiskamer. ’s Ochtends staat hier een ontbijtbuffet voor u klaar. Wij maken hiervoor zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. s Avonds kunt u ontspannen in de huiskamer. Het pension beschikt over draadloos internet. Er staat een laptop voor algemeen gebruik. De Wadvaarder heeft geen televisie.

Na een lange tocht over het eiland, is onze beschutte tuin een ideale plek om bij te komen met een gekoeld drankje. Bij mooi weer kunt u hier ook het ontbijt gebruiken. De Wadvaarder is geheel rookvrij. Fietsverhuur vindt u op 100 meter afstand.

Wilt u met een groep van meer dan vier personen bij ons verblijven, dan vragen we u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van Pension de Wadvaarder