Pension de Wadvaarder - tuinkamer

Terug naar zoekresultaten

Pension de Wadvaarder - tuinkamer

MIDSLAND

Ligging

  • In / bij dorp <1km
code: wadv tuin d/t
Prijzen
Omschrijving

Wij beschikken over twee geheel nieuwe tuinkamers. Deze zijn elk in een eigen houten huisje. Ze hebben cv, een badkamer met douche/toilet, flatscreen tv en dvdspeler, koelkastje, senseo-apparaat en een waterkoker. Bovendien beschikken deze kamers over een eigen, beschut terras.

Het ontbijt gebruiken de gasten van de tuinkamer in het pension.


De Wadvaarder biedt modern comfort in een lange traditie van persoonlijke gastvrijheid. Het pension heeft 10 kamers: 8 tweepersoons en 2 eenpersoons. De Wadvaarder ligt centraal. Het is een mooi startpunt om Terschelling te (her)ontdekken. We zijn gevestigd in het rustige, westelijke deel van Midsland. Het dorp heeft aan de oostkant een gezellige winkelstraat met cafeetjes en restaurants. Deze straat is op loopafstand.

Aan de tuinzijde van ons pension bevindt zich de ontbijtruimte en huiskamer. ’s Ochtends staat hier een ontbijtbuffet voor u klaar. Wij maken hiervoor zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. s Avonds kunt u ontspannen in de huiskamer. Het pension beschikt over draadloos internet. Er staat een laptop voor algemeen gebruik. De Wadvaarder heeft geen televisie.

Na een lange tocht over het eiland, is onze beschutte tuin een ideale plek om bij te komen met een gekoeld drankje. Bij mooi weer kunt u hier ook het ontbijt gebruiken. De Wadvaarder is geheel rookvrij. Fietsverhuur vindt u op 100 meter afstand.

Wilt u met een groep van meer dan vier personen bij ons verblijven, dan vragen we u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van Pension de Wadvaarder