Paal 8 Hotel aan Zee - suite

Terug naar zoekresultaten

Paal 8 Hotel aan Zee - suite

WEST AAN ZEE

Ligging

  • In buitengebied >1km van dorp
  • Noordzeestrand <1km
code: p8 s/lz

U boekt het EK Strandzeilarrangement, bekijk ook het normale tarief.

Prijzen
Beoordelingen
Omschrijving

Voor het EK strandzeilarrangement hebben de hotels Oepkes, Stayokay, Westcord hotel Schylge en hotel Nap een voordeeltarief voor u klaar staan bij het boeken van een week op basis van logies met ontbijt.

Aankomst kan vanaf vrijdag of zaterdag zijn. Hotel Oepkes biedt als extra een welkomstdrankje aan. Hotel Paal 8 biedt een welkomstdrankje en een 1x3-gangendiner aan bij de aangeboden prijs. Bij het arrangement zit een welkomstpakket met een eilandsticker voor op uw auto of zeilwagen.

Geniet van de heerlijk ruime suites met ruime zitkamer en gescheiden slaapkamer. De suites zijn van alle gemakken voorzien en zeer comfortabel. Geniet van het nieuwe 2-persoons kingsize bed en 32 Inch televisie in de slaapkamer en plof na een heerlijk diner op de comfortabele bank om met een goed glas wijn nog even na te genieten. De living is verder uitgerust met voldoende opbergruimte, safe, mini koelkast en 42 inch flatscreen. De ruime badkamer is uitgerust met bad/douche en uiteraard heeft u de beschikking over snel draadloos internet.

Het uitzicht aan de landzijde is prachtig over het glooiende duinlandschap en tevens heeft u de beschikking over een ruim balkon om hier extra van de genieten.

Een comfortabel en gastvrij hotel met een uitstekend restaurant, een overdekt zwembad en een sauna. Het ligt op een unieke locatie aan één van de breedste stranden van Nederland. Alle ruime hotelkamers, suites en familiesuites hebben een terras of balkon en bieden een schitterend uitzicht. 

Hotel Paal 8 aan zee is schitterend gelegen bovenop de duinen. Het is omgeven door kilometers duingebied en bij mooi weer is de kustlijn tot aan Harlingen te zien. Een van de breedste stranden van Nederland ligt pal voor het hotel. Op het noorden heeft men een prachtig uitzicht over zee en in alle andere richtingen over de duinen en het eiland. Bij het hotel kan men fietsen huren. Het hotel heeft een gezellige lounge, bar en een sfeervol restaurant.

Hier kunt u genieten van het uitzicht op de duinen en de meest heerlijke gerechten. Het hotel beschikt over een overdekt zwembad, sauna, stoombad en solarium. Het hotel heeft vergaderzalen beschikbaar met een maximum capaciteit van 150 personen.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres