Boutique B&B De Vluchtweg, kamer Lepelaar

Terug naar zoekresultaten

Boutique B&B De Vluchtweg, kamer Lepelaar

BAAIDUINEN

Ligging

  • In / bij dorp <1km
  • In buitengebied >1km van dorp
code: kamer Lepelaar

U boekt het normale tarief. Er zijn ook arrangementen.

Prijzen
Arrangementen
Omschrijving

Een comfortabele kamer van 40 m2 op de eerste verdieping aan de westkant. Bij deze kamer is het slaapgedeelte deels gescheiden van het zitgedeelte. U heeft een balkon op het zuiden.

Centraal gelegen, op het midden van het eiland Terschelling vindt u boutique B&B De Vluchtweg. De rijkdom van de vogelrijke polder naast de deur en het wad op loopafstand. Zes ruime, luxe kamers met heerlijke Nilson bedden. Een unieke plek, waar de polder elke dag anders is en verrast. Een plek met privacy, rust en ruimte. Hier genieten wij elke dag en delen dat graag met u.

Alle ruime kamers zijn vernoemd naar een vogel die u hier op het eiland kunt treffen en elke kamer heeft een eigen sfeer. Pak een eilandbiertje uit de koelkast of zet een kopje Nespresso koffie na een dag over het eiland te zijn uitgevlogen. De fijne fauteuil leent zich voor het lezen van een goed boek of om te mijmeren. Eens een avondje thuisblijven? Neem wat lekkers mee en dek de tafel. Stap verfrist uit de (regen)douche en nestel u in een heerlijk luxe Nilson bed om weg te dromen. De volgende ochtend foerageert u zich te goed aan het eilandontbijt dat wordt bereid in de sfeervolle ontbijtruimte, of bij mooi weer op het terras omgeven door planten en bloemen.

Eiland-ontbijt van 8.30 uur tot 9.30 uur.
Uitchecken van 10.00 uur tot 11.00 uur. Inchecken vanaf 12.30 uur tot 14.00 uur. Andere tijden in overleg.
Komt u eerder of wilt u later weg dan kunt u de bagage (laten) neerzetten in de hal.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van Boutique B&B De Vluchtweg