ingerichte safaritent Grutto, Stern, Kluut

Terug naar zoekresultaten

ingerichte safaritent Grutto, Stern, Kluut

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In buitengebied >1km van dorp
code: ST Cnossen veld
Prijzen
Jaarkalender
Omschrijving

Op camping Cnossen staan vijf ingerichte safaritenten op een rustig tentenveld geschikt voor stellen.

De tenten zijn ingericht voor maximaal 2 personen. Komt u met een kind, dan is het misschieen het prettigst om een tent op het gezinsterrein te huren.

PERSONEN ONDER DE 18 JAAR EN HUISDIEREN ZIJN NIET TOEGESTAAN

Het zijn gezellige en vooral comfortabele tenten die tegen een stootje kunnen!
De tenten zijn te huur voor een week, maar zijn ook zeer geschikt voor een korter verblijf en zijn eventueel ook per nacht te huur.

De tent is opgebouwd op een grote houten vloer. In de tent staan twee comfortabele 1-pers. bedden (90 x 200m). Hiervoor kunt u zelf uw slaapzak meenemen maar een dekbed met bedlinnen is ook te huur.

In de tent zijn twee lounge stoelen met tafeltje aanwezig, is elektrische verlichting en staat een box gevuld met thermoskannen voor koffie en thee, kopjes, glazen, borden, bestek, afwasteiltje, afwasborstel, theedoek, knijpers, etc.
Bij de Safaritent staat ook een koelkastje en een kook-/keukenkist, met o.a. een inductie kookplaat met 2 kookzones, een waterkoker, een koekepan, 2 pannen, snijplank, litermaat, vergiet en een snijmes.
De tent is voorzien van een royale luifel waardoor u een heerlijk overdekt terrasje heeft. Voor de Safaritent wordt € 50,- borg gevraagd bij aankomst.

 

Camping Cnossen is een gezinscamping centraal gelegen tussen West (1,5 km) en Midsland (3,5 km). Jongeren vanaf 18 jaar zijn welkom om te komen kamperen.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van V.O.F. Camping Cnossen