Hotel Nap - kamer douche/toilet of bad/toilet

Terug naar zoekresultaten

Hotel Nap - kamer douche/toilet of bad/toilet

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In / bij dorp <1km
code: nap bdt
Prijzen
Beoordelingen
Omschrijving

Kamers met bad of douche en tv in het hoofdgebouw. De kamers zijn gezellig ingericht en beschikken over een zitje, de bedden zijn van het type 'boxspring' (90x200). Prijs is inclusief ruim gesorteerd ontbijtbuffet.

Hotel NAP aan de voet van de vuurtoren Brandaris is een van de oudste hotels van Terschelling. De uitbaters van hotel NAP (tot 1880 'Amsterdams Koffijhuys', daarna 'hotel Swart' en vanaf 1905 'hotel NAP') bieden bezoekers van Terschelling al meer dan anderhalve eeuw logies en gastvrijheid. Vroeger in een koetshuis met gelagkamer, stallen en enkele kamers, tegenwoordig met wat meer comfort. Het hotel beschikt over 32 kamers met bad/douce, televisie en telefoon, draadloos internet, een café met een leestafel en een lounge gedeelte met haard, een sfeervol restaurant, solarium en uiteraard een gezellig terras aan het Brandarisplein. Het gehele jaar geopend, altijd voordelige arrangementen.

Voor online boekingen via deze site is een beperkt aantal kamers beschikbaar. Ook zijn er kamers afwijkend van het hier aangeboden type in het hotel (bv 1-pers, familiekamers en Brandarissuite met whirlpool). Deze kamers zijn alleen op aanvraag te boeken.

In de weekenden reserveringen voor 1 nacht alleen op aanvraag.

 

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres