Hotel Eethuis De Koegelwieck - standaardkamer 1 pers. douche/toilet

Terug naar zoekresultaten

Hotel Eethuis De Koegelwieck - standaardkamer 1 pers. douche/toilet

HOORN

Ligging

  • In / bij bos
  • In / bij dorp <1km
code: koe 1 pers. d/t

U boekt het normale tarief. Er zijn ook arrangementen.

Prijzen
Arrangementen
Omschrijving

Rustig gelegen midden in het dorpje op een paar minuten loopafstand van het Hoornse Bos en natuurgebied "De Koegelwieck". Het hotel heeft 1 knusse standaardkamer met douche/toilet, tv en telefoon. Daarnaast heeft het hotel 2 suites te weten de "Ierland Suite" en "Suite 34". Beide hebben douche, toilet (apart van elkaar), tv, koffie/thee faciliteiten,een schrijftafel, comfortabele fauteuils en 2 x 1pers.boxspringbed (aan elkaar). Suite 34 heeft een smartTV en de Ierland Suite beschikt over een DVDspeler en audioapparatuur met een docking station.

Achter het hotel staat het huisje: de cottage. Het huisje beschikt over een badkamer met inloopdouche, LCDtv, telefoon, koffie/thee faciliteiten, comfortabele fauteuils en een twee persoonsbed (1.60 x 2.00) en een eigen terrasje. Alle kamers beschikken over draadloos internet. In het Ierse eethuisje worden vanaf 17.30 uur eilander én Ierse specialiteiten geserveerd.

De standaardkamer en de suites bevinden zich op de eerste verdieping van het hotel. 

De knusse tweepersoonskamer is netjes en voorzien van LCD-televisie met DVD-speler, douche, toilet en wastafel. Iedere kamer heeft een schrijftafel, twee stoelen en een hang/legkast. De kamers hebben boxspringbedden.

Als gast van de standaardkamer hebben wij koffie en thee faciliteiten voor gezamenlijk gebruik op de eerste verdieping.

De kamers worden dagelijks opgefrist en voorzien van schone handdoeken. 

Ooit was in het pandje van de Koegelwieck aan de Dorpsstraat een woonhuis gevestigd. Nu kan er heerlijk (Iers) gegeten worden in één van de kleinste restaurantjes van het eiland én u kunt er verblijven in één van de 5 hotelkamers. Het hotelgedeelte bestaat uit drie standaard tweepersoonskamers, de ruime, comfortabele Ierland Suite en het romantische tuinhuisje achter het hotel. Wij kunnen dus aan totaal 10 personen een overnachting bieden.

In zowel het knusse restaurant als in het hotelgedeelte is de liefde voor Ierland  duidelijk "voelbaar". Dit uit zich o.a. in de comfortabel ingerichte Ierland Suite, de Ierse gerechten, Ierse muziek, Ierse bieren (o.a Murphys Irish Red en Guinness) en een bescheiden selectie Whiskeys.

Het pand is rustig gelegen in het dorpje Hoorn. Op 2 minuten loopafstand ligt het Hoornse bos en natuurgebied "De Koegelwieck": een prima start voor een wandeling of een fietstocht door een gevarieerd landschap. Ook Natuurreservaat De Boschplaat is een bezoek meer dan waard: wandelend, met de fiets of op de huifkar is dit prachtige gebied prima te verkennen. Op een paar minuten loopafstand zingt Hessel bijna iedere avond in zijn café "de Groene Weide".

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van Hotel Eethuis De Koegelwieck