2 pers. Suite

Terug naar zoekresultaten

2 pers. Suite

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In / bij bos
  • In / bij dorp <1km
code: born suite
Prijzen
Omschrijving

Het compleet  vernieuwde hotel Bornholm is centraal gelegen aan de hoofdweg richting Midsland, aan de rand van het gezellige dorp West-Terscheling, dat vele bezienswaardigheden biedt; musea, winkels, restaurants etc.

 Aan de achterzijde grenst het hotel aan de oude duinen met een uitgestrekt bos- en duingebied. Het subtropisch zwemparadijs en de tennisbanen zijn lopend in een tiental minuten te bereiken. De afstand naar de haven en het centrum is 1,5 km. De bushalte is vlakbij.

 De nieuwe, moderne, en zeer ruim opgezette hotelsuites zijn voorzien van whirlpool en een apparte douche, toilet, telefoon en televisie(2x), koelkastje en een ruim balkon of terras met een prachtig uitzicht. Het hotel beschikt over een mooi restaurant met serre en terras waar dagelijks heerlijke menu's geserveerd worden. Vanaf 1 mei tot 1 november is ook het à la carte restaurant geopend. Het mooie complex beschikt over bowlingbanen, een gezellige hotelbar, ruime fitnessruimte, diverse vergaderfaciliteiten en een zeer uitgebreide welnessvoorzieningen, zoals biosauna, finse sauna, infrarood sauna, turks stoombad en solarium.

Tijdens bepaalde (vakantie)periodes en weekenden geldt er een toeslag van 5,00 p.p.p.n. Het hotel is het gehele jaar geopend. Kijk voor meer informatie en mooie arrangementen ook op www.hotelbornholm.nl

Bornholm Hotel Terschelling is centraal gelegen in het toeristische hart van het mooie waddeneiland. Het hotel kenmerkt zich naast de mooie ligging, goede accommodatie en uitgebreide fitness- en wellness faciliteiten verder door informeel gastheerschap, persoonlijke service en een goede keuken.

De Kamers

De 39 ruim opgezette kamers zijn van alle gemakken voorzien. Geen van de kamers heeft een vaste vorm, alle kamers hebben een eigen vorm en afmeting. Het hotel beschikt straks over 8 suite-kamers en 31 hotelkamers met verschillende afmetingen, variërend tussen de 30 en 50 m2. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met bad, douche en toilet. Tevens beschikken de kamers over een terras of balkon. Op alle kamers vindt u gratis draadloos internet.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van hotel Bornholm