kamer douche / toilet

Terug naar zoekresultaten

kamer douche / toilet

HOORN

Ligging

  • In / bij bos
  • In / bij dorp <1km
  • In buitengebied >1km van dorp
code: H2O d/t
Prijzen
Omschrijving

H2O hostel is gesloten. Begin september 2019 zijn onze allerlaatste gasten uit het hostel vertrokken.

Het H2O Hostel is een rustige gelegen hostel gericht op mensen die van sport en natuur willen genieten. Ruime en comfortabele tweepersoons kamers en gezamenlijke keuken, woonkamer en eetzaal. Het hostel beschikt over 2 typen kames, die allebei van douche en toilet en een eigen terras zijn voorzien. Het hostel deelt het gebouw met Manege Terschelling en ligt aan de rand van het dorp Hoorn, tussen polder, duinlandschap en bos, op korte afstand van wad en strand. Het hostel is geschikt voor de sportieve jongere tot de actieve ouderen. De gasten die van rust, vrijheid en ruimte houden zullen zich hier zeker thuis voelen! Bijzonderheden aan het hostel zijn dat gasten zelf de grote keuken mogen gebruiken om ontbijt, lunch en diner klaar te maken, en dat het dus is toegestaan met eigen eten en drinken gebruik te maken van alle faciliteiten. De receptie is beperkt geopend gedurende de dag, maar een self-service check-in is altijd mogelijk tussen 14.00 uur en 22.30 uur. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in het hostel.

De prijs zoals vermeld betreft de standaard douche/toilet kamers. Het grootste verschil met de luxe kamers is dat die een deur rechtstreeks naar het eigen terras hebben, en dat op de standaard kamer de gezamenlijke achterdeur kan worden gebruikt om op het eigen terras te komen. De standaard kamers liggen op het zuiden, de luxe op het westen.

Het H2O Hostel is een gezellig en sportief hostel met een eigenwijs karakter, ruime en comfortabele tweepersoons kamers, een bar en een gezamenlijke woonkamer.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van H2O Hostel