chalet Valk

Terug naar zoekresultaten

chalet Valk

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In / bij bos
  • In buitengebied >1km van dorp
  • Vrijstaand
code: CH166
Prijzen
Jaarkalender
Omschrijving

Chalet Valk is gelegen op een gezellige gezinscamping, gelegen net buiten het dorp en grenst aan een bos- en duingebied, met veel fiets en wandelpaden. Op de camping zijn veel dieren aanwezig, zoals: kippen, geiten en konijnen

De Valk is voorzien van een complete inventaris en uitgerust met een gaskachel, geiser, koelkast afzuigkap, kookplaat, koffiezetapparaat, kleurentelevis, radio, douche en toilet. Gratis draadloos internet.

In de woonkamer staan 2 tweezitsbankjes, een stoel, een eettafel met 4 stoelen. Eén slaapkamer met een 2 persoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed + een één-persoonsbed. De bedden zijn voorzien van synth. dekbedden.

Bedrekje, box en kinderstoel zijn op aanvraag gratis aanwezig.

Buiten een privé terras met tafel en 4 stoelen. Auto's alleen toegestaan bij aankomst en vertrek, verder op de parkeerplaats.

Ook kunt u gebruik maken van de op de camping aanwezige wasserette.

In de zomervakantie worden er activiteiten georganiseerd op de camping door MooiWeer, zoals springkussen, schminken, Gps tochten en boogschieten


Jongeren beneden de 25 jaar kunnen alleen reserveren als de ouders/begeleiding meekomen, tijdens de gehele gereserveerde periode.

Camping Landzicht is een gezellige en rustige gezinscampig. Zeer geschikt voor jonge gezinnen.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van camping Landzicht