chalet Arend

Terug naar zoekresultaten

chalet Arend

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In / bij bos
  • In buitengebied >1km van dorp
  • Vrijstaand
code: CH167
Prijzen
Jaarkalender
Omschrijving

Chalet Arend is gelegen  op een gezellige gezinscamping, gelegen net buiten het dorp en grenst aan een bos- en duingebied, met veel fiets en wandelpaden. Op de camping zijn veel dieren aanwezig zoals kippen, geiten en konijnen.

De Arend is voorzien van een complete inventaris en uitgerust met een gaskachel, geijer, koelkast, afzuigkap, kookplaat, koffiezetapparaat, kleurentelevisie, radio, douche en toilet. Gratis draadloos internet.

In de woonkamer staan 2 tweezitsbankjes, een stoel, eettafel met 4 eetstoelen. Eén slaapkamer met een tweepersoons bed en één slaapkamer met een stapelbed + een éénpersoonsbed.  Alle bedden zijn voorzien van synth dekbedden.

Bedrekje, box en kinderstoel zijn op aanvraag gratis aanwezig.

Buiten een privéterras, met tuintafel en vier stoelen. Auto's alleen toegestaan bij aankomst en vertrek, verder op de parkeerplaats.

In de zomervakantie worden er verschillende activiteiten op de camping georganiseerd doot MooiWeer. Zoals een sprinkussen, schminken, Gps tochten en boogschieten.

Jongeren beneden de 25 jaar kunnen alleen reserveren als de ouders/begeleiding meekomen tijdens de gehele gereserveerde periode

Camping Landzicht is een gezellige en rustige gezinscampig. Zeer geschikt voor jonge gezinnen.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van camping Landzicht