camping Cnossen

Terug naar zoekresultaten

camping Cnossen

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In / bij bos
  • In buitengebied >1km van dorp
code:
Prijzen
Omschrijving

Op Camping Cnossen is veel mogelijk. Zo verhuren wij appartementen, stacaravans, chalets en safaritenten en kunt u bij ons terecht met uw eigen tent, caravan of camper. Gezinnen kamperen op het familieveld en vanaf 18 jaar kan er gekampeerd worden op het tentenveld. Camping Cnossen heeft een hele gunstige ligging, 2 km vanaf West, zo’n 4 km vanaf Midsland en op 15 minuten fietsen van het strand. Bij de camping is een winkeltje waar ‘s ochtends o.a. verse broodjes verkrijgbaar zijn (alleen tijdens Oerol en hoogseizoen). Voor een lekkere maaltijd kunt u terecht in het gezellige eetcafé  “de Richel” met internetmogelijkheid, een midget-golfbaan met speeltoestellen en ijsshop. Er worden vis- en zeehondentochten georganiseerd met de eigen campingboot. Leuke zomeractiviteiten worden georganiseerd door Mooi Weer.

Wij verhuren comfortabel ingerichte 2-pers. safaritenten, maar ook kunt u een tent huren via tentenverhuurder Primakamp. Op het tentenveldje 18+ hangt een gemoedelijke sfeer, er zijn geen stapels bierkratten. Het is er stil van 22.00 tot 09.00 uur. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen en een moderne wasserette. Gratis bagagevervoer tijdens hoogseizoen met onze rode bagagebus. Gratis wifi. Bushalte naast de camping. Fietsverhuur (via Fietsverhuurder Tijs Knop) op de camping.

2019

persoon (exclusief toeristenbelasting) 8,80
kind 3 t/m 13 jaar (exclusief toeristenbelasting) 7,80
kind 0 t/m 2 jaar

gratis

tent 3,50 - 8,00
gezinscampingplaats per nacht 8,00
comfortplaats per nacht (incl. kabeltv-, water-en rioolaansluiting) 9,00
elektra gezinsveld per dag 1,00
elektra tentenveld 18+ per dag 2,00
wifi gratis
warme douche 1,00
toeristenbelasting (vanaf 4 jaar; p.p.p.n) 1,70

Camping Cnossen is een gezinscamping centraal gelegen tussen West (1,5 km) en Midsland (3,5 km). Jongeren vanaf 18 jaar zijn welkom om te komen kamperen.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van V.O.F. Camping Cnossen