bungalow Zilverschoon

Terug naar zoekresultaten

bungalow Zilverschoon

MIDSLAND NOORD

Ligging

  • In / bij dorp <1km
  • In buitengebied >1km van dorp
  • Vrijstaand
code: MNW33
Prijzen
Jaarkalender
Omschrijving

Aan de rand van de bossen en vlakbij het ‘Geitenweitje’ ligt Zilverschoon in Midsland-Noord.
Dit vrijstaande, ruime 8-persoons familiehuis is de achterste van 2 huizen. Het is omringd door eigen terrein met een heerlijk terras waardoor het in de tuin goed vertoeven is.
Doordat de bomen beschutting bieden voor de welbekende eilandwind, is het hier al vroeg in het jaar genieten van de zon.
Meer zin in uitwaaien of om even wat winkels langs te gaan? Ook dat kan. In slechts een korte wandeling bent u bij het strand of het dorpje Midsland.   

Het huisje dient ook de moderne gemakken van de mens met bijvoorbeeld wifi, een afwasmachine, wasmachine en droger. Een langere periode in Zilverschoon verblijven kan dan ook gemakkelijk.
Daarnaast is ook aan wat luxe gedacht tijdens uw dagen weg, er is namelijk ook een Turks stoombad en een bubbelbad aanwezig. 

Aangezien Terschelling als familiebestemming hoog staat aangeschreven, is met een kinderbedje, -stoel en –badje ook aan de kleintjes gedacht. Daarbij kunnen wij ons voorstellen dat u uw huisdier liever niet wilt thuislaten als u weg bent. Daarom is het mogelijk om deze mee te nemen.

De open keuken, die van alle gemakken is voorzien, loopt over in de woonkamer met open haard als blikvanger.
In totaal zijn er vier slaapkamers, met elk 2 eenpersoonsbedden die ook gemakkelijk naast elkaar te schuiven zijn. Doordat er beneden een slaapkamer aanwezig is, is het huisje ook geschikt voor mindervaliden.
Er zijn twee badkamers in het huisje aanwezig en er is ook een separaat toilet.

Genieten van al het moois dat Terschelling te bieden heeft? Bij ons familiehuis Zilverschoon bent u aan het goede adres. 

Sfeerimpressie? Kijk dan op het tabblad 'Filmpje'

N.B. Graag wijzen wij u er op dat het Zilverschoon een familiehuis is en zodoende ook gebruikt dient te worden.
Het is dus niet bedoeld voor bijvoorbeeld weekenden weg met een grote groep vrienden of collega's.
Wanneer u boekt bevestigt u dat het bovengenoemde van u op toepassing is.

 

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Filmpje
Adres