Terschelling Hotel Tjermelân - appartement bad douche

Terug naar zoekresultaten

Terschelling Hotel Tjermelân - appartement bad douche

OOSTEREND

Ligging

  • In buitengebied >1km van dorp
code: tjerm app.
Prijzen
Omschrijving

Het gemak van een hotel gecombineerd met het comfort en de ruimte van een appartement!
U logeert volledig verzorgd in een compleet ingericht appartement met keuken en geniet van het ontbijtbuffet in het restaurant. 

De tweekamerappartementen bevinden zich op de begane grond en zijn geheel gelijkvloers. Ze zijn voorzien van een gezellige woonkamer met zithoek en televisie. De keuken heef 4-pits elektrische kookplaat. De badkamer is uitgerust met een toilet, douche/ligbad. De slaapkamer is voorzien van twee éénpersoons bedden.  Aansluitend aan het appartement vindt u een terras met zitje. Vakantiepark Tjermelân biedt u alle ruimte om heerlijk uit te rusten en vakantie te vieren.

Het appartementenhotel ligt aan de ongerepte oostkant van Terschelling, tussen de dorpen Hoorn en Oosterend. Er is maar weinig doorgaand verkeer en het natuurreservaat de Boschplaat is vlakbij. Het strand ligt op nog geen drie kilometer afstand en is per fiets prima bereikbaar. Bij zowel Hoorn als Oosterend heeft u aan het strand 2 zeer gezellige strandpaviljoens (Kaap Hoorn en het Heartbreak Hotel).

In het dorpje Hoorn vindt u o.a. de bekende eilander zanger Hessel met zijn café-restaurant de Groene Weide. Ook kunt u genieten van heerlijke tapas in het Spaanse restaurant De Reis. In het dorpje Oosterend staat De Heeren van der Schelling, een stijlvol restaurant. Een bezoek brengen aan de schapenboerderij De Zeekraal of een ontspannen huifkartocht bij Puur Terschelling is allemaal mogelijk.

Tjermelân heeft een sauna, wasserette, rijwielverhuur, en is er draadloos internet aanwezig. Er zijn oplaadpunten voor elektrische fietsen en scootmobiels.

Appartementenhotel Tjermelân is prachtig gelegen nabij het Europees natuurreservaat de Boschplaat. Er zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden naast de deur. De dorpjes Hoorn en Oosterend liggen op ca. 1 kilometer afstand.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van Terschelling Hotel Tjermelân