de Zeeboer-Groen

Terug naar zoekresultaten

de Zeeboer-Groen

HOORN

Ligging

  • In / bij dorp <1km
  • Vrijstaand
code: HO37
Prijzen
Jaarkalender
Omschrijving

Gezellig 4-persoons huisje met openslaande deuren naar groot eigen terras en uitzicht over de tuin.

Sla de deuren open en laat de frisse eilandlucht naar binnen. Uw terras als heerlijke, verfrissende extra huiskamer. Als de zon schijnt (en dat doet ie vaak op Terschelling) geniet u de hele dag van de zon. Je voelt dat zee een strand niet ver weg zijn. Dat is het buitenleven zoals het op een eiland als Terschelling bedoeld is...

Groen is een 4-persoons vrijstaand huisje dat recentelijk volledig gerenoveerd is. Voor de openslaande deuren een groot terras. Binnen is het gezellig en stijlvol ingericht. De nieuwe open keuken met eetbar is compleet met o.a. combi-oven en vaatwasser. De knusse woonkamer met TV en Wifi kijkt uit over het terras en de grote tuin. 

Verder een nieuwe badkamer met wastafel, douche en toilet. Er zijn twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een 2-persoons boxspring. In de andere slaapkamer is een stapelbed. Alles is op de begane grond.

De bomen rond De Zeeboer van Schylge zorgen voor beschutting. De zon staat van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op het terras. Dus zodra de temperatuur het een beetje toe laat: van ontbijt tot avondeten buiten.

In onze appartementen zijn huisdieren niet toegestaan.

 

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van Wilmink H. de Zeeboer van Schylge