Avondexcursie Waddenvereniging

Avondexcursie Waddenvereniging

Actief in de natuur, Ontdek het Wad

Ga met ons mee het wad op bij zonsondergang en geniet van dit unieke natuurgebied. Zie hoe het licht van de Brandaris steeds feller het wad op schijnt wanneer de zon langzaam achter de dijk zakt. Twee keer per dag valt de Waddenzee droog en heb je de kans om er te lopen. Ga met onze gidsen mee en ontdek de vele verrassingen van het dieren- en plantenrijk in dit uitgestrekte natuurgebied.
Om de barre omstandigheden van de Waddenzee te kunnen overleven hebben planten en dieren allerlei slimme oplossingen bedacht. Maar niet alleen dat, ook het getij, de bodem en nog veel meer komt aan bod tijdens deze niet te vergeten wadervaring voor jong en oud. Na een tocht over het wad genieten we op de dijk nog even na onder het genot van een drankje en een hapje.
Aanvang
Op wisselende dagen in juli en augustus. Je kunt direct online je excursie boeken samen met wadschoentjes op wexcursies.nl of bij VVV Terschelling.
Prijs: kind 7 t/m 12 € 10.00
vanaf 13 jr. € 13,00
Duur: ca. 2 uur.
Vertrek op de waddendijk ter hoogte van Formerum aan het eind van de Westerboutenweg.

Kledingadvies: Warme, winddichte (boven)kleding, korte broek of legging. Geen blote voeten, of sandalen! Draag goed schoeisel dat strak zit, helemaal dicht is en vies mag worden (gympen/surfschoenen) of huur bij ons wadschoenen. Vooraf kunt u schoenen telefonisch reserveren (€ 1, - per paar). Het nummer hiervoor is 06-30228443, en staat ook op uw ticket.  Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.