Zoekresultaten

Strand

Wandelen

Fietsen

Huifkartochten

Excursie in de natuur

Actief met de kinderen

Atelier

Bezoekboerderij

Actief op het water

Eiland product

Actief in de natuur

Galerieen, exposities

Wellness

Optreden

Braderieen

Paardrijden

Sport

Workshops

Winkelwagen

Terschellinger Kerstwandeltocht 26 december

Terug naar zoekresultaten

Terschellinger Kerstwandeltocht 26 december

Wandelen, Excursie in de natuur, Actief met de kinderen, Evenementen

Omschrijving

De jaarlijks terugkerende wandeltocht op Tweede Kerstdag is een feest voor jong en oud met aansluitend een supergezellige Kerstwandel-nazit. De Kerstwandeltocht voert  ongeveer 10 km lang over speciaal gekozen paden met theater van Compagnie Barrevoet en muziek van René de Beer. De versnaperingen van de Bessenschuur, Waddenfood en Jumbo zullen onderweg zeker goed smaken.

Theater Compagnie Barrevoet levert samen met een talentvolle groep jongeren een theatrale bijdrage aan de kerstwandeltocht. Het thema voor 2019 is ‘Een zoektocht naar verbondenheid’. De personages doen een poging om te breken met hun eigen defensieve patronen en vechten met hun angst om gekwetst te worden. Zij zoeken naar schoonheid, liefde en menselijk contact in een wereld vol zichtbare en onzichtbare muren.

Ter afsluiting van deze winterwandeling kunt u genieten van een gezellige nazit bij Westcord ApartHotel Boschrijck met winterse aankleding van het terras, knapperende houtvuurtjes en achtergrond muziek. Ook de schaapjes zullen dit jaar niet ontbreken. Buiten rond het vuur of behaaglijk binnen kunt u napraten en -genieten met een hapje en een drankje. Ook niet-wandelaars zijn vanaf 14:00 uur van harte welkom op dit Winterfeest.

De tocht gaat zo veel mogelijk via droge paden, maar bij nat weer moet er wellicht op enkele plekken een plas gepasseerd worden. Wind- en indien nodig waterdichte kleding en laarzen of schoeisel zijn daarom aan te raden.

Start: 11.00 – 13:00 uur bij Westcord ApartHotel Boschrijck, Sportlaan, West-Terschelling. Bij de start ontvangt u een kaart met route. Bij de finish krijgt u het unieke deelnemerscertificaat, ontworpen door de Terschellingse kunstenaar Frans Schot. Kaartjes kosten €8,50 voor volwassenen en €4,50 voor kinderen tussen 6 en 15 jaar.

Voorverkoop bij Waddenchic in Midsland en online via de VVV.
Honden mogen mee aan de lijn. De tocht is minder geschikt voor kinderwagens. Voor meer informatie:www.kerstwandeltocht-terschelling.nl

Foto's Prijzen