Zoekresultaten

Zeehondentochten

Strand

Wandelen

Fietsen

Huifkartochten

Excursie in de natuur

Actief met de kinderen

Atelier

Bezoekboerderij

Actief op het water

Eiland product

Actief in de natuur

Galerieen, exposities

Evenementen

Wellness

Optreden

Paardrijden

Sport

Workshops

Winkelwagen

Ezelwandelingen Puur Terschelling

Terug naar zoekresultaten

Ezelwandelingen Puur Terschelling

Wandelen, Actief met de kinderen, Actief in de natuur

Omschrijving

Puur Terschelling organiseert recreatieve ezel wandelingen het gehele jaar.
Waarbij onze ezel een picknick en/of je kinderen draagt,
zodat de vermoeide beentjes bovenop de ezel weer tot rust kunnen komen.
Altijd al eens net als Pipo de Clown en Mammaloe een wandeling willen maken met een ezel?
Naast de rust en ontspanning die een ezel biedt, is gebleken dat de ezel een geweldige metgezel voor jong en oud is. U kunt samen met onze ezel lekker wandelen door de Terschellinger natuur. Door de duinen, langs de cranberry velden, door de polder, door het bos en over het strand. De volwassenen wandelen en onze ezel draagt met veel liefde en plezier uw goed gevulde picknickmand en/of uw kind. Onze ezel is lief, aanhankelijk, mooi, leergierig, trouw, gezellig, sterk, sober en zeer slim. Kortom een echte persoonlijkheid. Zo kunnen we nog wel even doorgaan met het noemen van positieve eigenschappen van onze ezel. Veel mensen hebben helaas een ander beeld van een ezel. Lui, koppig, eigenwijs, niet zo sierlijk als een paard en vooral dom. Onze ezel is goed getraind en zal niet snel onder de indruk raken als u de weg kwijt raakt of het even niet meer ziet zitten. Maar ja het zijn natuurlijk dieren, ezels nog wel ! Dit betekend dat er altijd een situatie voor kan komen waar zelfs de liefste ezel zodanig van onder de indruk raakt en een poging waagt om iets te doen waar u niet op voorbereid was. Hij zal u en diegene die op zijn rug zit hier niet voor waarschuwen. Daarom is het altijd verstandig om de kinderen een cap op te doen bij ons te leen. Wij hebben verschillende mooie wandelroutes samen gesteld vanaf 2,5 uur tot een gehele dagtocht.
Voor u vertrekt krijgt u een uitgebreide instructie en kan onze ezel geborsteld worden. Na deze kennismaking krijgt de ezel een zadel op de rug en de tocht kan beginnen. Het eerste stuk zal er iemand van ons een eindje meelopen, daarna gaat u alleen met de ezel verder. U kunt kiezen uit beschreven routes van verschillende tijds duur. Uiteraard is er een andere route of eindpunt bespreekbaar.

Kinderen tot 40 kilo mogen op de ezel zitten.

Prijzen ezelverhuur
Ezelhuur voor 2,5 uur  € 35,00
Ezelhuur voor 4 uur     € 55,00 
Ezelhuur voor 5/6 uur  € 75,00  

Tijden kunnen aangepast worden.

Gezinnen met kleine kinderen bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van het huren van een eilander bolderkar. De picknick kan in de bolderkar vervoerd worden en de kinderen hebben een prima gelegenheid om even uit te rusten terwijl u uw wandeling voortzet.

Huur van een eilander bolderkar € 10,00

EZELTJE STREK JE, TAFELTJE DEK JE

Wel vragen wij u om indien u warme dranken meeneemt, deze zelf te dragen. Dit met het oog op lekken van de thermosflessen waar de ezel enorme brandwonden van zou kunnen krijgen.

Foto's Prijzen