Zoekresultaten

Strand

Wandelen

Fietsen

Huifkartochten

Excursie in de natuur

Actief met de kinderen

Atelier

Bezoekboerderij

Actief op het water

Eiland product

Actief in de natuur

Galerieen, exposities

Wellness

Optreden

Paardrijden

Sport

Workshops

Winkelwagen

Boschplaat-strand huifkartocht

Terug naar zoekresultaten

Boschplaat-strand huifkartocht

Huifkartochten

Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig te Oosterend 39.
Omschrijving


Op de huifkar bij Puur Terschelling vertrek vanuit Oosterend over de Oostkant van het eiland t/m De Boschplaat, mee met onze koetsiers, echte eilanders. Zij vertellen met zichtbaar plezier over ons mooie eiland en de prachtige natuur waar u doorheen rijdt.  In samenwerking met Staatsbosbeheer hebben we verschillende tochten over het gehele eiland samengesteld, door het bos, duin, polder, de cranberryvelden en natuurlijk over de Boschplaat en het strand, de plek om alle sterke juttersverhalen te beleven. Geniet in onze comfortabele huifkarren of loungekar van een 2 of 3 uurs tocht of ga mee met een van onze vele tochten.
De huifkarren zijn rondom voorzien van grote ramen, bij minder mooi weer zit u op warme schapenvachten en kunnen de huifkarren verwarmd worden. U krijgt een kruik op de buik.
Fleecedekens zijn altijd aanwezig. Al onze wagens hebben een gemakkelijke opstap en voor minder validen beschikken we over aangepaste huifwagens met oprijplaten.
Onze Friese paarden staan klaar om u mee te nemen en voor wie liever op een Fries paard zit dan erachter is er de mogelijkheid een los Fries rijpaard te laten mee lopen.

Foto's Prijzen