Pension de Wadvaarder - tweepersoonskamer Eigentijds Comfort d/t

Terug naar zoekresultaten

Pension de Wadvaarder - tweepersoonskamer Eigentijds Comfort d/t

MIDSLAND

Ligging

  • In / bij dorp <1km
code: wadv d/t

U boekt het normale tarief. Er zijn ook arrangementen.

Prijzen
Arrangementen
Omschrijving

De Wadvaarder heeft vier kamers met een eigen, ruime badkamer met douche/toilet. Twee van deze kamers beschikken over extra lange bedden (2.10). Op de kamers staat een makkelijke stoel en u kunt er gebruik maken van onze Wifi. Tevens is er flatscreen TV op de kamer. Handdoeken worden op verzoek gewisseld.


De Wadvaarder biedt modern comfort in een lange traditie van persoonlijke gastvrijheid. Het pension heeft 10 kamers: 8 tweepersoons en 2 eenpersoons. De Wadvaarder ligt centraal. Het is een mooi startpunt om Terschelling te (her)ontdekken. We zijn gevestigd in het rustige, westelijke deel van Midsland. Het dorp heeft aan de oostkant een gezellige winkelstraat met cafeetjes en restaurants. Deze straat is op loopafstand.

Aan de tuinzijde van ons pension bevindt zich de ontbijtruimte en huiskamer. ’s Ochtends staat hier een ontbijtbuffet voor u klaar. Wij maken hiervoor zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. 's Avonds kunt u ontspannen in de huiskamer. Het pension beschikt over draadloos internet. Er staat een laptop voor algemeen gebruik. De Wadvaarder heeft geen televisie.

Na een lange tocht over het eiland, is onze beschutte tuin een ideale plek om bij te komen met een gekoeld drankje. Bij mooi weer kunt u hier ook het ontbijt gebruiken. De Wadvaarder is geheel rookvrij. Fietsverhuur vindt u op 100 meter afstand.

Wilt u met een groep van meer dan vier personen bij ons verblijven, dan vragen we u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van Pension de Wadvaarder