Hotel Nap - Familiekamer 6p

Terug naar zoekresultaten

Hotel Nap - Familiekamer 6p

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In / bij dorp <1km
code: nap familiekamer 6p
Prijzen
Omschrijving

De ruime familiekamers zijn geschikt voor 4,5 of 6 personen en bevinden zich in het dependance van het hotel. De familiekamer beschikt over een woonkamer met zitje, 2 slaapkamers, een badkamer met douche, koffie- en theefaciliteiten, een koelkastje en een tv.

Hotel Nap beschikt over 32 kamers met bad of douche, koffie en thee faciliteiten, LED tv en koelkast.  Er is een gezellig café met een leestafel en een lounge-gedeelte met haard, ontbijtzaal, geheel vernieuwd terras aan het Brandarisplein en een solarium.

Door het gehele hotel en op het terras kunt u gebruik maken van uitstekend gratis WIFI. Bovendien is er een gastencomputer met eveneens gratis internet beschikbaar voor de hotelgasten.

Het hotel (1 verdieping) heeft geen lift, wel hebben we een vijftal kamers op de begane grond. Naast het hotel (4m. maar met eigen ingang) vindt u het bijgebouw.

Hotel NAP aan de voet van de vuurtoren Brandaris is een van de oudste hotels van Terschelling. De uitbaters van hotel NAP (tot 1880 Amsterdams Koffijhuys, daarna hotel Swart en vanaf 1905 hotel NAP) bieden bezoekers van Terschelling al meer dan anderhalve eeuw logies en gastvrijheid. Vroeger in een koetshuis met gelagkamer, stallen en enkele kamers, tegenwoordig met wat meer comfort.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van Hotel Nap