camping Cupido

Terug naar zoekresultaten

camping Cupido

HEE

Ligging

  • In / bij bos
  • In buitengebied >1km van dorp
code:
Prijzen
Omschrijving

Camping Cupido is een rustige gezinscamping en centraal gelegen op het eiland in het dorpje Hee, omringd door polder, bos en duin. De camping is ingericht voor tenten, tourcaravans en campers.
Wilt u liever in het voor- of naseizoen van het prachtige eiland genieten, en kamperen is u nog iets te fris, informeer dan naar de mogelijkheden voor het huren van onze comfortabele stacaravans.
De sanitaire voorzieningen bestaan uit: ruime douches, gezinsdouche, babywasruimte, gratis afwasgelegenheid, toiletten (met toiletpapier) en vloerverwarming.
Op alle velden is 4 amp. stroomaansluiting aanwezig en door de opstelling van de velden blijven de middenvelden vrij als speelveld en zijn voorzien van speeltoestellen en zandbakken voor de kids. Ook is er op de camping een fietsenverhuur en een wasserette aanwezig en van 1 juni tot 10 september de Spar supermarkt.

In 2019 is Eetcafé de Millem geopend vanaf 28 mei tot begin september en de snackcorner vanaf begin juli tot eind augustus.

Bij aankomst op het eiland eerst lekker met de fiets op pad? Wij vervoeren gratis uw bagage van (en naar) de boot zodat u geen zware tassen hoeft mee te nemen op de fiets.

In 2020 is de camping is geopend van 1 april tot 5 november.

Prijzen 2020

Personen  7,00

Kind tot 14 jaar
Baby's tot 1 jaar 

6,00 
gratis 
Tent groot  6,00
Tent klein  3,50
Tourcaravan 6,00
Camper  6,00
Auto  2,00
Elektra  3,00 
Hond  1,25 
Motor   gratis 
Milieutoeslag  1,10 
Toeristenbelasting  1,70

 

Kijk voor meer informatie op onze website www.campingcupido.nl

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres