Tentplaats 10

Terug naar zoekresultaten

Tentplaats 10

WEST-TERSCHELLING

Ligging

  • In buitengebied >1km van dorp
code: TP10
Prijzen
Omschrijving

Kamperen bij de boer is nieuw op onze boerderij vanaf de zomer van 2017! Een unieke kans om tijdens uw vakantie het boerenleven van dichtbij mee te maken. U kampeert achter onze schapen- en koeienboerderij in de weilanden tussen de grazende koeien en schapen. Vanuit uw tent heeft u een weids uitzicht op de Westerpolder, de waddenzeedijk en de kleine dorpjes Hee en Kaart en op de vele weidevogels die de Westerpolder rijk is. U kunt uw eigen tent meenemen naar onze camping of een compleet ingerichte Tipi-tent bij ons huren. Tijdens uw verblijf kunt u naast het genieten van de rust, weidsheid, natuur en de dieren ook meekijken op de boerderij. Ook organiseren we diverse excursies voor onze gasten en zijn er op ons terrein allerlei speelgelegenheden voor uw kinderen.

Kamperen met tent
Op onze boerderijcamping kunt u uw eigen tent meenemen. De tentplaatsen zijn ruim, 100m2, en allemaal voorzien van electra. Voor afwas, douche en toilet kunt u gebruik maken van de sanitairruimte op het terrein. Voor uw tentplaats is nog een ruime grasstrook voor sport en spel. Gebruik van electra, douche en toilet en parkeren zijn bij de prijs inbegrepen.

Er kan niet meer dan 1 tent per tentplaats neer gezet worden.
De genoemde prijs is een tentplaats incl. 1 pers
Iedere extra persoon betaalt € 10,00 per nacht.

Prijzen:   17 april tot 5 oktober 2020:per nacht €15,00 (deze prijs is voor 1 persoon, inclusief tent, electra, douche, wifi en parkeren)iedere extra persoon €10,00 p.p.p.n.(kinderen tot 4 jaar zijn gratis)de prijzen zijn exclusief toeristenbelasting á €1,75 p.p.p.n. (vanaf 4 jaar)


Schapen- en koeienboerderij Halfweg, waar u het boerenleven van dichtbij kunt meemaken.

Prijzen en boeken

Foto's
Voorzieningen
Adres

Andere beschikbare accommodaties van Kamperen bij de boer op Halfweg